SÄLJA   |   HITTA   |   ÖPPET  |   TIPS   |   KONTAKT  |   HEM

 

TIPS FÖR LOPPISSÄLJARE

Är du lite ny på det här med loppis? Då har du kommit helt rätt! Här har vi samlat bra tips inför din loppisdag. På plats på loppisen hjälper våra medarbetare i Team Loppis dig gärna med allt de kan.

VÄXELKASSA & SWISH: Ladda upp med gott om växelpengar, mynt och sedlar, så missar du ingen kund bara för att du inte har växel. Förbered gärna en lapp med ditt Swishnummer också och sätt upp på din plats.

Bra att veta! Mobiltäckningen varierar i garaget, vilket gör att inte heller Swish fungerar precis överallt i garaget. Det går att swisha i många delar av garaget - tipsa kunderna om var, om det skulle strula för dem (vi har också tipsskylt uppe om detta i garaget).

PÅSAR OCH TIDNINGSPAPPER: Något att bära och slå in ömtåliga pryttlar i är uppskattat av köparna.

BORD, STOL OCH KLÄDSTÄLLNING: Bord, stol och / eller klädställning tar du med dig själv.

PRISER OCH PRUTNING: Tänk igenom ungefär vad du vill ha för dina prylar innan loppisdagen. Är du osäker på prisläget kan du slå en kik på de andra säljarnas bord. Prismärk om du vill, eller få bud direkt på plats. Många gillar att pruta på loppis, så ett tips är att sätta priser med prutmån, eller kör "prutat & klart".

UPPACKNING: När du fått din plats är det bara att börja plocka upp dina prylar i ditt eget tempo. Ställ först fram bord, klädställning etc om du har det, innan du börjar packa upp prylar. Plocka fram lite i taget av dina prylar, så har du bättre koll. Loppisen är mycket välbesökt. Somliga loppisentusiaster är nyfikna på dina grejor redan när du packar upp - du bestämmer när du vill börja sälja!

BÄSTA TIPSET: SE TILL ATT HA SKOJ UNDER DAGEN!
En glad prick är den allra bästa säljaren :)

 

NYHETSBREV

Vill du få loppistajms nyhetsbrev? Anmäl din epostadress här nedan!