EN GLAD MARKNAD FULL AV JULSTÄMNING

Hjärtligt välkommen att fira in julen i Globenområdet! Vi dukar upp en härlig myllrande marknad med fokus på småskaligt och närproducerat, busig trekamp, gott att äta och massor av julstämning!

Marknaden håller till utomhus på Stadslabbet i Globenområdet. Du hittar den längs Arenagången (i höjd med Areanvägen 21-29), Johanneshov. För karta - KLICKA HÄR >

 

 

FOKUS PÅ SMÅSKALIGT, EGENTILLVERKAT OCH NÄRPRODUCERAT
Marknaden har framför allt fokus på småskaligt, egenproducerat och närproducerat utbud. På bokningssidan väljer du produktkategori bland 14 olika kategorier. Välj den kategori som passar dig bäst. Har du blandat utbud? Välj den kategori du kommer att ha mest av. OBS! Begränsat antal platser i varje platskategori - först till kvarn!

Antalet platser per produktkategori är begränsat. Detta för att få ett så brett utbud som möjligt på marknaden.

PRIS FÖR SÄLJPLATS: 300 KR, INKL MARKNADSSTÄLLNING
Platsen består av en klassisk marknadsställning (ca 80×220 cm) med bord och litet ”skärmtak”, som alltså finns på din plats när du anländer. Lite utrymme finns även på sidorna om ställningen att fritt utnyttja. Detta gäller alltså oavsett produktkategori. OBS! Det finns ingen tillgång till el på platserna. OBS! Försäljningsplatserna är fullbokade!

PRODUKTKATEGORIER:
Kött & chark
Mejeri, ost, mjölk
Marmelad, sylt, saft
Bröd
Honung
Choklad / godis / sötsaker
Mat att äta på plats (EJ foodtruck!)
Övriga matprodukter (t ex oljor, oliver, kryddor, kaffe etc)
Julkransar, annan växtlighet
Antikt (tidigare än 70-tal, EJ loppis)
Eget hantverk / design
Re:design o hantverk av återbruk
Smycken
Övriga produkter (t ex ljus, leksaker, kläder e dyl)

 

 

KÖPVILLKOR & PRAKTISK INFORMATION

* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan. Marknaden håller öppet i alla väder.

* Det är viktigt att du inte köper plats om du är osäker på om du kommer att kunna delta. Detta då vi kan komma att marknadsföra just dina produkter i annonseringen för marknaden. Om du mot förmodan skulle få oväntade förhinder vill vi att du hör av dig i så god tid som möjligt.

* Platsen går inte heller att överlåta till annan utan godkännande från arrangören.

* Genom din betalning av din platsbiljett accepterar du de villkor som gäller för att sälja på marknaden (angivna här på sidan). Alla uppgifter i bokningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig.

* Utställare ska sälja det utbud de uppgett vid bokningsförfrågan.

* Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst avvisa utställare som inte håller sig till säljvillkoren, eller på annat sätt är olämplig.

* Etablering för säljare mellan kl. 8.30 och 10.30 på marknadsdagen. Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats.

* Efter kl. 16, när marknaden är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar och skräp hem. Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar eller sopor på området.

* Alla ska ha packat ihop senast kl 17.30.

* Tillgången till el på torget är begränsad. Maila oss och stäm av i förväg om du behöver el och ange hur mycket/till vad.

ARRANGÖR

Marknaden arrangeras av STOCKHOLMSMARKNADER AB i samarbete med STADSLABBET.

Stockholmsmarknader är en prisbelönt arrangör av marknader i Stockholmsområdet, bl a marknaderna vid Täby Torg, julmarknaden på Djursholms Torg och Snällmarknaden på Söderhallarna. Du hittar mer information om oss HÄR >

KONTAKTA OSS: info@stockholmsmarknader.se