LOPPISDAGAR 2023

Loppisen har öppet följande söndagar kl. 11-15: 15 januari, 12 februari, 12 mars, 16 april.

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Att sälja på bakluckeloppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! Du köper plats smidigt online via vår bokningstjänst Tickster genom att klicka på bokningsknappen ovan. Sedan är det bara att rensa därhemma och sälja så det ryker!

En vanlig säljplats för personbil kostar 310 kr. Om du har en skåpbil, minibuss, bil + släp etc köper du en lite större plats för 400 kr (tänk på takhöjden!). Du som kommer utan bil kan köpa en plats för 250 kr.

Bord, klädställning etc tar du med dig själv om du vill ha det.

Bra att veta! Belysning och ljudnivå varierar i garaget. Loppisen håller till under tak i Liljeholmstorgets p-garage, med stängda väggar.

Bra att veta! På denna loppis får man BARA sälja begagnade prylar. Du får INTE sälja t ex nya / oanvända prylar eller något ät- eller drickbart.

Bra att tänka på! Köp av loppisplats är bindande och du kan inte boka av eller boka om biljetter.

PRAKTISK INFORMATION OCH KÖPVILLKOR HITTAR DU HÄR >

 

 

HITTA HIT

Loppisen håller till i Liljeholmstorget Gallerias p-hus, plan 2 - under tak i p-huset med stängda väggar. Som besökare parkerar du på övriga plan i parkeringshuset. Kommer du med tunnelbana, buss eller tvärbana hittar du loppisen via gallerian, gatuplan.
Adress: Infart vid Nybohovsbacken 30, 117 63 Stockholm.
Karta: Klicka här >

Bil: Parkering finns på övriga plan i p-huset, infart via plan 1.
Kollektivt: Både tunnelbana, tvärbana och bussar går till Liljeholmstorget.

 

ARRANGÖR & KONTAKT

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB i samarbete med Liljeholmstorget galleria. Stockholmsmarknader driver även Loppistajm och är Sveriges största loppisarrangör med över 15 år i branschen.

Har du frågor om bokning av loppisplats, tappat bort din biljett etc, kontakta vår bokningstjänst Tickster på tel: 0771-477070.

Har du generella frågor om loppisen, mycket välkommen att kontakta oss på Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370.

Har du fått förhinder? Söker du plats till en fullbokad loppis? Testa via Facebook >

 

                 

NYHETSBREV

Vill du få loppistajms nyhetsbrev? Anmäl din e-postadress här nedan!