Årets Företagare i Täby 2012
& Silverplacering i
Årets Företagare Stockholms län 2012


I år har vi på Stockholmsmarknader förärats fina priser. Vi är superglada och stolta!
Här kan du se bilder från prisutdelningarna och läsa mer om juryns motivering etc.

Årets företagare i Täby 2012Emma Perning och Maria Wiberg ägare av Stockholmsmarknader AB har utsetts till Årets företagare i Täby 2012. Priset överlämnades under en affärslunch på Såstaholm av Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist och Täbys Näringslivschef Kristina Eineborg.

Företagarnas motivering:

Emma Perning och Maria Wiberg har med stor kreativitet, en brinnande entreprenörsanda och ett starkt personligt engagemang på kort tid, och mot alla odds byggt upp en kedja av Drive-in-Loppisar i Stockholmsområdet. Loppisen i Täby är idag den största i Stockholm och hela Sverige.

Verksamheten har med åren utvecklats till att även omfatta marknadsevenemang i olika köpcentra – till exempel i Vällingby city och Kungens kurva. Under föregående år har företaget arrangerat marknader på sju olika platser runt om i Stockholmsområdet.

Drive-in-Loppisen i Täby genererar också goda affärsmöjligheter för andra företag och utgör en arena för företag, föreningar och politiker att synas på och möta folket. Verksamheten ger dessutom ett femtontal ungdomar i kommunen ett roligt och utvecklande sommarjobb.

Emma och Maria har även visat prov på stor kreativitet när det gäller att generera positiv uppmärksamhet och reklam för Loppisen i Täby – många såg den fina skylten i TV under direktsändning av den svenska Melodifestivalen!

Årets Företagare utses i de flesta av landets kommuner sedan 1985 av organisationen Företagarna. Av dessa utses sedan en Årets Företagare i varje region/län, som direktkvalificeras till finalen för Årets Företagare i Sverige. Årets Företagare kan den bli som utfört en prestation utöver det vanliga och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare.

Företagarnas jury:
Styrelsen Företagarna Täby: Leif Wrenkler, Annika Holst, Helena Hedlund, Thomas Jeppsson, Christina Lundström, Christina Hafström och Ingvar FehrmLäs mer på Företagarnas hemsida: klicka här!
eller www.foretagarna.se/taby

Läs artikeln i Lokaltidningen Mitt i Täby: klicka här!

Läs artikeln i Upsala Nya Tidning: klicka här!

Här uppmärksammar tidningen Driva Eget tävlingen: www.driva-eget.se

Lokaltidningen Täby Allehanda: läs här!

Tillbaka till förstasidan kommer du genom att klicka här!